Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Milý autore, původní práce https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm kterou nevím proč jste citoval přes Thailand Medical News, se zabývala přirozeným spike-proteinem SARS-Cov-2 a zjistila to, že malé části tohoto proteinu se mohou dostat do buněčného jádra a bránit opravným mechanismům. Spike-protein tvořený vakcínou je modulován tak, aby zůstal v předfúzním stavu a na hostitelskou buňku neměl žádný jiný vliv než jako antigen pro tvorbu protilátek ( https://www.factcheck.org/2021/07/scicheck-covid-19-vaccine-generated-spike-protein-is-safe-contrary-to-viral-claims/ ). Je ovšem pravda, že autoři článku ve Viruses navrhli, aby vakcíny pro jistotu nereplikovali plnou délku spike-proteinu. Článek vyšel tento měsíc, jistě bude předmětem dlouhé debaty.

U Vás ovšem nevím, proč svou zbabělost schováváte za umírněný skepticismus. Vždyť jste v minulých článcích psal, že by lidstvo stejně raději mělo dobrovolně vyhynout.

0 0
možnosti
LZ

Nechtěl jsem odkazovat na celou studii (věřte tomu, že bych to uměl), raději na její shrnutí a Thailand medici news byl prvním sumarizačním článkem, na který jsem narazil. Debatovaný problém způsobuje jak SARS-Cov-2, tak i vakcíny, které kritizuji. To říkáte správně.

Máte na mysli články o antinatalismu. Vězte, že antinatalismus není totožný s promortalismem. Vyhynutí lidstva cestou nepřivádění nových bytostí na svět je něco jiného, než vyhynutí lidstva přivozené jakýmkoliv předčasným umíráním. Já jsem stoupencem toho prvního, to druhé bych nikdy neakceptoval. Faktem je, že člověk, který tyto otázky „nezkoumá“, ve svojí reakci k danému tématu tuto podstatnou distinkci většinou nereflektuje. To nejste první.

1 0
možnosti
Foto

I95v87o 25C65i34l82i36c49h

14. 11. 2021 15:14

V tomto byli celkem experti i ve viktoriánské Anglii a to v tom článku není zmíněno jak tam tehdy přistupovali k elektrifikaci

https://cs.mydailyselfmotivation.com/articles/history-fact-fiction/10-dreadful-ways-the-victorians-accidentally-poisoned-themselves.html

2 0
možnosti
Foto

Kdežto u nás za socíku byly jedny z nejpřísnějších bezpečnostních předpisů, a "díky" tomu i nejvíce úrazů elektrickým proudem.

Moje známá se jednou v JZD podivila, proč na dvoře leží velká hromada nějakého hnojiva (ledku). Dostalo se jí odpovědi:

"Na těch pytlích je napsaný, že se hnojivo nesmí skladovat venku v pytlích. Tak sme to vysypali."

Ono u nás to tenkrát nebylo lepší, ale trvá to dodnes. :-)

1 0
možnosti
Foto

Z toho jednoznačně vyplývá, že pokud se všichni dají očkovat, mohou sice nákazu přenášet, ale nebudou mít žádné příznaky nebo jen lehký průběh.

Takže z hlediska zátěže zdravotnických zařízení nebo z hlediska ekonomického je tato cesta slibná.

Ale dokud tu bude pobíhat většina neočkovaných, které ovšem také nákazu šíří, ale skončí s těžkým průběhem v nemocnici, z problému se nevyhrabeme.:-)

1 0
možnosti
Foto

Faktická poznámka: Thalidomid NEBYL schválen pro užívání Americkou agenturou pro léčiva.

2 0
možnosti
IB

I39v57o 42B95o47u49š10e

14. 11. 2021 11:14

To je zase argumentačních faulů......

4 3
možnosti
VV

Faulu?

Pan vubec nevi o cem pise.

2 3
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 615x
ateista, antiteista, nemodlící se neznaboh a rouhající se kacíř 

Seznam rubrik