Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

až na "obecný dovětek" excelentní, karma R^

0 0
možnosti

A21l77e70š 67N16o49v74á24k

11. 1. 2021 14:07

pozoruhodný text...

0 0
možnosti

Moc se mi líbí, jak svá přání vydáváte za realitu. Miloučké. Např. Harris coby "dáma s charismatem nižší úřednice nevýznamného poštovního okrsku", to je k zulíbání. Nicméně je to bohapustá lež. Nebo rabování -- v případě Kapitolu je to samozřejmě "dav", a konzervativci i Trump to odsuzují, kdežto v případě rabování při manifestacích BLM jsou to samotní neomarxisti, kdo rabuje, a je to navíc jejich vnitřní podstata. Kdepak dav.

A s tím králem a monarchií, "ve které je ustavena koalice mezi králem a pracujícím segmentem společnosti", to je prostě poetická nádhera. R^R^R^

----------------------------

Tak Vám držím palce s ustavováním amerického království...

0 0
možnosti

J79a52n 54R53á10ž

11. 1. 2021 12:32

Přečetl jsem se zájmem celý obsáhlý text. Dávám Karmu! Pod jeho vlivem vzniklo u mne paradoxně přání, aby opozice letos vyhrála volby. Babiš nebude premiérem a tím pomine jediné téma, které opozici jakž takž spojuje. Během zápasu o posty ve vládě a lukrativní mimovládní posty se ukáže naplno o jak nesourodé slepence se jedná. Lidé budou moci poznat jaké prázdné nádoby bez obsahu jsou Fiala, Pekarová a Jurečka, ukáže se naplno co jsou skutečně Piráti a můžeme být zvědaví jak na socialistické blouznění Pirátů budou reagovat voliči starostů.

Bohužel je to utopie. Babišovo ANO volby vyhraje Babiš bude populisticky blábolit dál a Sněmovna bude svým zombie odérem z neproduktivních hádek otravovat ovzduší.

Ukazuje se, nejenom na tom, co se děje v USA, že demokracie, jak ji známe je u konce s dechem a neumí donedávna fungujícími postupy řešit situace které nastávají když se nerespektují mantinely ve kterých je demokracie funkční.

Systémové změny jsou nevyhnutelné, ale ty musí ve vlastním zájmu iniciovat mladší generace.

11 0
možnosti

Podle mě vyhraje Babiš, měsíc(e) se bude snažit sestavit vládu, pak přijde slepenec opozice, který bude fungovat rok. Vyhozené peníze za volby.

Babiš se přesune na prezidenta, kde si bude ke stáří užívat prestiž, na kterou si zvykl. Prohraje akorát volič, který mantru "za všechno může Kalousek" vymění za "Za všechno může Babiš".

1 0
možnosti
Foto

Úspěchy Trumpa, Zemana, Babiše a dalších v mnoha státech nejsou dány tím, zda jde o osobnosti pravice či levice, ale tím, že se dokázali tito politikové dobře vypořádat s nástrahami, kterou sebou nesou sociální sítě a internet jako takový. Našli nový způsob komunikace s voliči, tzv. kontaktní kampaň, díky níž neutralizovali vliv massmédií.

Trumpa třeba udělal Twitter.

3 0
možnosti

Jenže internet je v režii soukromého vlastnictví (nemyslím internet jako takový, ale jeho nástroje a prostředky) a snaha zastavit Trumpa dává těm společnostem výkonnou moc rozhodovat nad tím, kdo má právo na veřejný prostor a kdo musí být umlčen.

Už se ukázalo, že Twitter nemá alternativu (u každé stačí ji zabanovat na Google, Apple a Microsoftu). Stačí heslo Desinformace k odstřihnutí čehokoliv, co garnituře nevoní.

2 0
možnosti

V USA i všude na světě má šanci jenom prezident, který k ničemu neburcuje, nikoho nedráždí a jde na ruku lidem s opravdovou mocí.

Když to přeneseme k nám, takovým prezidentem měl být Drahoš a bude jim Biden. Část lidí to intuitivně prokoukla a chtěla někoho, kdo se nebojí. Jiní zase řeší jenom to, co Zeman/Trump řekl, koho urazil, prostě marginální vnější projevy.

Jenže každodenní štvanici v médiích nikdo nezvládne s grácií. Nezvládá to Zeman, nezvládal to Trump. Jejich nepřiměřené reakce jsou novou municí pro opozici.

Biden bude mít na vládnutí klid a jenom záleží na tom, jak bude rozdělovat společnost na utlačované černochy, kterým je třeba pomoc a chudé platiče daní, kteří pomoc nepotřebují. Ve světě už má podporu jenom za to, že není Trump.

6 1
možnosti

J89a30n 44R93á46ž

11. 1. 2021 12:42

Vychází mi, že jste vůbec nepochopila text článku.

A s tím, že Biden je osobou, která sjednotí Američany, odstraní frustraci černochů a dá naději studijními půjčkami zadluženým nezaměstnaným absolventům universit

na uplatnění podle jejich představ , se každý kardinálně mýlí.

3 0
možnosti

Z důvodu nedostatku času jsem přečetl jen několik namátkou vybraných pasáží textu, ale na karmu a na poděkování za ten blog to stačí.

Určitě se k tomu vrátím, až toho času budu mít více.

4 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 615x
ateista, antiteista, nemodlící se neznaboh a rouhající se kacíř 

Seznam rubrik