Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J34o64s63e95f 75P39o70t63r

25. 11. 2019 21:36

pane ateisto,

měl byste sledovat současnou vědu. Pak byste věděl, že to co říkáte "Pokud jde o morálku, s příchodem Darwinovy evoluční teorie začíná převažovat naturalistické pojetí, které pracuje s hypotézou, že schopnost morálního rozhodování je u druhu homo sapiens projevem adaptivní strategie umožňující sociální soužití." neplatí.

A to proto, že v lidském rodě evoluce podle Darwina prostě neprobíhá. Důkazem je fakt, že všech současných 7 miliard lidí je neuvěřitelně geneticky homogenních - to neříkám já, to říkají vědci. Dále tvrdí , že my, nás 7 miliard jsme potomci pouze dvou lidí, mitochondriální Evy a Ychromozomálního Adama a k tomu vědci přidávají jako bonus, že neznají, opakuji neznají, přímého předchůdce Homo sapiens.

Genetická homogenita vylučuje náhodné genetické mutace s vlivem na člověka. Ty mohou nastat pouze u jedince a pak se přírodním výběrem šířit.

Pak by vědci nacházeli skupiny, klany, národy, které by se geneticky odlišovaly od jiných. Nic takového nikdo nikdy nenašel.

To, že Darwinova teorie evoluce je pouhý výmysl dokládá i článek ve vědeckém časopise Vesmír č.11/2019 Mgr. Jan Toman "Od bakterie k Darwinovi" Doporučuji vřele k přečtení, snad si pak uvědomíte, že žijete ve falešné virtuální realitě, v realitě nejméně 50 let zamrzlých znalostí

0 0
možnosti

A sakra, ještě že nejsem účetní.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 615x
ateista, antiteista, nemodlící se neznaboh a rouhající se kacíř 

Seznam rubrik