Projev prezidenta České republiky (fikce)

Fiktivní projev prezidenta k voličům KSČM a SPD. Jde o umělecké dílo, které nevyjadřuje názor autora. 

Vážení spoluobčané,

uvědomme si nejprve, kde to žijeme. Naše parlamentní demokracie je zločinná židovsko-americká rafinovaná diktatura postavená na vražedné kriminální finanční klice, která prostřednictvím loutkových divadélek zkorumpovaných politiků podporovaných kořistnickou advokátsko-justiční mafií změnila právní stát na stát bezpráví, tvrdý a bezohledný byznys a především penězovod posílající ročně stamiliardy do kapes psychopatů z představenstev amerických monopolů. Tuto diktaturu pomohli ustavit zrádné, prodejné a prolhané kádry pravdoláskařské, tím, že za fasádou moralistního kýče zorganizovaly sametový podvod, jenž nebyl ničím jiným než havlistickým pučem rozpoutávajícím lžinenávistnou vlnu, která pokryla havlokratickou temnotou celou naši vlast. Už tenkrát napojila eurohujerská partička naši zemi na eurobolševický EUstán, řízený bruselskými papaláši, kolaborujících s havlistickými pozéry a oportunisty, aby přes pach ropy, bankovní lichvu, šmelinu a veksl zaprodali Evropu neomarxistickým extrémistům. Hochštapleři a hnědoslizské pijavice na nás uvalili revanšistický zákon o lustraci, jenž dobroserně proměnil naši suverenitu v byrokratickou totalitu poníženě se lísající k imperialistickým okupantům z NATO.

Lid naší země byl mediálními presstituty goeblessovsky manipulován k tomu aby přísahal na Brusel. ČT se proměnila ve zločineckou organizaci, lžimediální propaganda kolaborantských obludokrasořečníků se spojila s tuneláři dnešních dní, aby ze svobodných občanů vytvořila ovčany a Obamoboty nadčeně přizvukující plenění posledních zbytků naší nezávislosti. Mediokracie a kulturní úderka dosáhla i toho, že v Evropě převládl elitářský merkelofašismus potlačující slovanský živel až k primitivnímu antiputinismu. 

Dnes ochutnáváme trpké plody multikulturní propagandy, díky níž jsou naše děti vražděny muslimskými vojsky, které sem pozvali zahidžábovaní anarchisté, ekoteroristé a samozvaní kádrováci z politických neziskovek. Přes Sorosovi fondy a inkluzi bude těžce zkoušený národ před genocidní etnočistkou výstřikem vlastenectví zachráněn.

Čeští a Ruští křižáci ale ještě neřekli poslední slovo. Vlast začíná bojovat. Konečného vítězství ale nepochybně dosáhneme, vždyť v Kremlu máme přítele. Vládne mu rytíř dobře rozumějící islamistickým provokacím a plíživé islamizaci, kterou u nás v žoldu kolaborantských žido-zednářů  posouvá i vlastizrádná sebranka z Hate Free jako nadstavbu ideologie homosexualismu a diverzní inkluze ve školách, vytvářející z našich dětí retardanty s vymytými mozky. Bodrý jak Kléma, moudrý jak Zápotocký, pevný jak Brežněv a pokrokový jako Gorbačov, náš Kremelský přítel bude vždy dbát na to, aby naše státnost nebyla zneuctěna vražedným muslimováním, což by si tak moc přála zfetovaná sluníčkářská mládež i islamofilní pražská kavárna ovládaná shariou a hadísy. On nedovolí, aby na Hradě místo vlajky české zavlála zelená vlajka prorokova, aby České státní symboly nahradil Korán a aby byl chrám Svatého Víta zbořen a na jeho místě byl postaven Saudskoarabský minaret. Vladímír Putin nikdy neoblékne nikáb ani burku, aby se stal loutkou podvrtných kolaborantů a součástí světa dalajlámovské přetvářky, kde je kazateli jediné pravdy zrazováno od svobodných projevů lásky ke kolektivnímu podtržení a spočítání účtů s vlastizrádci.

Pane prezidente Putine, veďte nás proti komediantské šmíře hlasatelů úpadku Západu opouštějícího tradiční hodnoty. Musíme strhnou masku hydře politické korektnosti, dát facku namyšleným namistrovaným politickým panákům a vykřičet pravdu o pokrytectví a sobectví mocných tohoto světa. A ten čas se pomalu naplňuje. Přes tisíc překážek, které nám do cesty staví židovsko-islámsko-bruselský nepřítel, který sedí v korporacích, který se skrývá za vyprázdněnými hesly pachatelů dobra, i ten který číhá v záloze v nás, aby zbraněmi pochyb, jež mu vtiskují temná hnutí mysli, ničil a ubíjel nám v srdci plamen vlasteneckého nadšení. Ale i kdyby bil sebezuřivěji, ten plamen je neuhasitelný. Rozhořívá se v nervech, zalévá mozek a jeho záře halí zeměkouli. A čas se naplňuje. Možná už zítra zachvátí náš svět veliký požár. Velká světová revoluce, která spálí všechnu špínu světa v nás i mimo nás a označí tak krvavým vykřičníkem pravý začátek dějin České a Ruské národní hrdosti!

Dovolte mi závěrem ještě shrnout, komu lze v naší republice věřit a komu ne.

Špatní lidé (jsou to kundy): Kalousek, Pospíšil, Fiala, Bartoš, Bělobrádek, Gazdík

Dobří lidé (nejsou to kundy): Babiš, Filip, Okamura

 

Děkuji vám za pozornost, Váš prezident spodních deseti milionů.

Autor: Libor Závodný | sobota 15.12.2018 11:52 | karma článku: 21,26 | přečteno: 763x
  • Další články autora

Libor Závodný

Rozhovor (část 2). Architektura nového režimu

Druhá část rozhovoru na stěžejní politické téma současnosti. Od popisu situace se zde dostáváme k hrubým návrhům řešení.

18.4.2024 v 8:50 | Karma: 0 | Přečteno: 34x | Diskuse| Politika

Libor Závodný

Rozhovor (část 1). Skutečná povaha současného režimu

První část rozhovoru na stěžejní politické téma současnosti. Po úpravě vyjde v zatím nejmenovaném médiu. Čtenáři blogu získávají preferenční časová práva a exkluzivitu.

17.4.2024 v 8:25 | Karma: 4,47 | Přečteno: 87x | Diskuse| Politika

Libor Závodný

Julius Evola: regrese kast

Jak se tisíciletá degenerace úplně všeho odráží v proměnách lidských hierarchií, jež určují charakter doby a veškeré její hodnoty? Odpovídá zakladatel magického idealismu a aristokratického radikalismu, baron Julius Evola.

21.12.2023 v 10:28 | Karma: 9,05 | Přečteno: 188x | Diskuse| Společnost

Libor Závodný

Taktika zásahů proti ideologické platformě moci

Nespokojenost jednotlivých společenských skupin má společného jmenovatele: moc v rukou mediálně akademické oligarchie. Jak se nespokojenost u těchto skupin projevuje? To vše a ještě mnohem více v článku.

24.11.2023 v 9:37 | Karma: 13,26 | Přečteno: 284x | Diskuse| Politika

Libor Závodný

Život na dně (Theodore Dalrymple)

Následující řádky jsou nesystematickým rozborem knihy jmenované v názvu, jež se zabývá patologiemi nižší třídy v Británii. Jsou však zároveň obžalobou liberalismu, který je těchto patologií primárním zdrojem.

6.10.2023 v 9:42 | Karma: 14,94 | Přečteno: 239x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejdřív spor o Green Deal. Sliby politiků pak převrátila umělá inteligence

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  14:05

Tématu Green Dealu a jeho možné revize, se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

USA a Čína musí být partnery, řekl Si. Blinken mu vyčetl podporu Ruska

26. dubna 2024  13:10,  aktualizováno  13:45

Ve vztazích mezi Čínou a Spojenými státy zůstává mnoho problémů. Musí ale být spíše partnery než...

KOMENTÁŘ: Byrokracie s vízy? Přitvrdíme. Jak Česko zařízlo studenty z ciziny

26. dubna 2024

Premium Nenápadná úřední klička zásadně zkomplikovala život zahraničních studentů v Česku. Stát ještě...

Podvodník prodával falešné vstupenky na koncerty i sport, naletělo mu 500 lidí

26. dubna 2024  12:50

Falešné vstupenky na kulturní a sportovní akce nabízel na internetu muž z Uherskohradišťska, který...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 615x
ateista, antiteista, nemodlící se neznaboh a rouhající se kacíř 

Seznam rubrik